Franceza, întrebare adresată de razvan7587, 8 ani în urmă

Va rog repede traduceti textul va dau coroana punctaj maxim​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BBrianaM
1

-Benjamin, grăbește-te, o să întârziem!

Aceasta este vocea mare a tatălui Christian când se preface că este supărat ca să nu stau prea mult în baie. Dar știu foarte bine că mai am două minute din timpul meu în mai. Este la fel în fiecare dimineață, mai puțin sâmbăta și duminica când pot dormi mai mult.În zilele de școală, în schimb, trebuie să mă țin de program.

De acolo, fac cincisprezece minute pentru a-mi lua micul dejun. În general este fratele meu care mi-o pregătește în avans. E drăguț cu mine, Alexandre. Când ajung în bucătărie, castronul meu este deja plin cu fulgi de porumb și în apropiere așteaptă sticla cu lapte. Gata de turnat. [...] Apoi trebuie să mă spăl pe față și să mă pieptăn. Am zece minute pentru asta. Este important să ai un păr bun, așa că sunt foarte atent. [...] În sfârșit, mai am douăzeci de minute să mă îmbrac. Și, dacă respectăm orarele, eu sunt gata să merg la școală la șapte douăzeci și cinci.

-Vin tata...

Odată în fața porții, îmi iau rămas bun de la mama Brigitte, care îl duce pe fratele meu Alexandre la propria școală. Apoi, mă urc în mașina tatălui Christian care mă duce la mașina care mă duce la școala mea.

P.S. sper ca te.am ajutat


razvan7587: ms mult chiar nu stiam ce zice acolo
BBrianaM: cu placere :)
BBrianaM: mult succes la scoala
Alte întrebări interesante