va rog repedee dau CORONIȚA
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Fiind simetrie M'N' = MN
N'P' = NP
M'P' = MP
∆ M'N'P'
∆MNP
- M'N' = MN
- N'P'=NP
-M'P' = MP
=>L.L. L ∆M'N'P' = ∆MNP
N'P' = NP
M'P' = MP
∆ M'N'P'
∆MNP
- M'N' = MN
- N'P'=NP
-M'P' = MP
=>L.L. L ∆M'N'P' = ∆MNP
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă