Va rog repedeeeeee ,am prima oră și imi trebuie
Anexe:
albatran:
da, se demonstreaza prin inductie
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
1*2+2*2+3*2+...+n*2=1×1+2×2+3×3+...+n×n=(1+2+3+...+n)*2={[n(n+1)]÷2}*2=n*2(n+1)*2÷2*2=n*2(n+1)*2÷4
unde am scris "÷" pui fractie si gata.
am incercat sa iti dau poza, insa imi tot zice ca poza e prea mica...
unde am scris "÷" pui fractie si gata.
am incercat sa iti dau poza, insa imi tot zice ca poza e prea mica...
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă