Limba română, întrebare adresată de sebipink757, 8 ani în urmă

VA ROG REPEDEEEEEEE
DAU COROANA PROMITTTT


Redactează un text narativ, de minimum 150 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută timpul desfășurării festivității de premiere a unui concurs sau de la sfârşitul anului școlar.

avand în vedere:

-prezentarea a două repere spatio-temporale;

-relatarea unei întâmplări, respectând succesiunea logică a evenimentelor;

-utilizarça narațiunii care să apară alături de structuri descriptive şi dialogate;

-originalitatea în formularea ideilor​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de user0987657
1
Era o seară caldă de vară, la sfârșitul anului școlar, când s-a desfășurat festivitatea de premiere a concursului de literatură. Pe scenă se aflau toți câștigătorii, iar în sala de spectacol se aflau profesorii, părinții și colegii acestora.

În timp ce premiile erau înmânate cu mare fast, o tânără elevă aștepta nerăbdătoare să primească premiul pentru cel mai bun eseu. Când a venit rândul ei, aceasta a urcat pe scenă și a luat premiul din mâinile profesorului. În timp ce se întorcea spre scaun, aceasta a alunecat și a căzut.

Toată lumea s-a uitat înspăimântată, dar ea s-a ridicat repede, zâmbind și a spus: "Nimic nu m-ar putea opri să-mi iau premiul, chiar dacă asta înseamnă să fac o mică cascadorie."

Sala a izbucnit în râs și aplauze, iar tânăra câștigătoare a primit o ovatie. Profesorul a spus: "Este o lecție pentru noi toți, să nu ne lăsăm opriți de mici obstacole și să mergem înainte cu curaj și încredere."

A fost o noapte memorabilă, plină de emoții și încurajare, care a marcat sfârșitul anului școlar într-un mod special.
Alte întrebări interesante