Limba română, întrebare adresată de mariacarla123, 8 ani în urmă

Va rog sa alcătuiți urgent o compunere ptr doamna învățătoare ! Mulțumesc ! Nu uita :
Sunt la sfârșit de cls a IV - a
DAU COROANA PROMIT!!!


ONucaDeCocos: Știu că ai nevoie de ajutor și te aș ajuta , dar o compunere pentru doamna învățătoare trebuie să te reprezinte pe tine , să îți exprimi sentimentele față de relația pe care ai avut-o cu ea ,asta e genul de compunere care trebuie făcută neapărat de cel căruia i se cere ! Eu te aș sfătui să creezi tu compunerea , dar pân@ la urmă tu ai libertatea de a alege .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de necunoscutul67
1

Doamna invatatoare mereu m-a ajutat sa-mi indrept greselile si sa devin o persoana mai buna. Chiar daca sunt la sfarsitul clasei a IV-a, tot imi aduc aminte de ea si de vocea ei calma si plapanda. mereu imi va fi dor de momentele din clasa petrecute alaturi de ea sau mai ales cand ne citea cate o carte. ah ce placut era sa -i ascult vocea ei calda care intotdeauna ma facea sa adorm chiar daca nu eram obosit. m-a indrumat mereu spre lucruri bune si m-a ajutat foarte mult in drumul meu spre viitor. cu ajutorul ei am reusit sa trec de la o clasa la alta si sa invat chestiuni noi nestiute de mine pana atunci. am avut noroc de o doamna invatatoare asa de buna si de calma. chiar daca am mai crescut, momentele cand o vedeam si cand ma facea sa rad le voi pastra mereu in inima cu drag.


jjshshh9191: ma puteți ajuta cu ultima întrebare este urgent dai coroana
Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Doamna învățătoare? ... Nu pot sa definesc: un zâmbet cald, un glas duios, ochi gânditori, minte ascuțită și mâini dibace! Imi voi aduce aminte intotdeauna de doamna mea învățătoare! Multe generații iau trecut pragul, generații peste care cu siguranță si-a pus amprenta si care ii vor acorda toată stima și respectul cuvenit unui om care ne-a ghidat spre bunul nostru viitor.

Îmi îndrept gândul acum spre ea și îi doresc sa îi urez tot binele din lume pe care ni l-a oferit si eu tot timpul. Incerc sa o fac mândră de elevul/elevei pe care l-a învățat in acei patru ani, si de munca depusă pentru a ne învăța. Îi mulțumesc pentru sfaturile înțelepte si iubirea cu care ne-a îmbrățișat!

O iubesc si îi voi fi recunoscător/recunoscătoare mereu!

Sper ca te-am ajutat!

Mihai1037

Alte întrebări interesante