Limba română, întrebare adresată de orazvangabriel, 9 ani în urmă

va rog sa imi face-ti o compunere cu titlul paradisul copiilor si sa fie la bunici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Melania201
1
Paradisul copiilor.
Vara trecuta ma aflasem la bunici. Era o sambata obişnuită. Eram in camera mea, unde obisnuiesc sa stau cand merg la minunatii mai bunic. Deodata nucul din gradina parca ma hipnotizeaza. Stau ai privesc la nuc, aducandu-mi aminte de copilaria pe care o avusem... era ca un paradis. Acadelele mari si colorate ale tatei, codiţele impletite pe care mi le facea mama cand eram micuţa, jocurile de-a vatea-ascunselea, baba oarba, saniusul... toate erau mirifice. Ce inseamna defapt un paradia al copiilor?
inseamna o lume vesela, unde nimeni nu te cearta, nu iti fura libertatea, nu te critica si nu te supără.. este un loc plin de vise si libertati, de jocuri si jucarii, de prieteni
Răspuns de spion82
1
paradisul copiilor
Vară. Vacanta mare a sosit . Ca de obicei cea mai asteptată perioadă de către copii. Cu iutimea mea de copil ma duc repede in casă Imi fac bagajul si ...ura plec la bunici !Abia astept sa îmi revăd prietenii de vara trecuta cu care am facut tot felul de nazbatii.
Ce poate fi mai frumosdecat sa stai la bunici ,sa te poti duce la garla de cate ori te incalzesti ,sa nu ai teme Sa nu ai nici o grija .Imi iubesc bunicii si sper sa ii tina Dumnezeu cat mai sanatosi!
Alte întrebări interesante