Limba română, întrebare adresată de banearobertino, 9 ani în urmă

va rog sa imi faceti o compunere pe baza planului de idei
Maria isi face temele la limba romana 
Fetita raspunde la ora de limba romana
Maria ii arata mamei calicativul obtinut

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de glavancristian
0
Maria se grabeste sa ajunga acasa de la scola.Isi mananca pranzul in graba si merge in camera ei.Maria isi face temele la limba romana si mai efectueaza in plus exercitii din culegerea de limba romana.Se pregateste pentru olimpiada de limba romana faza nationala.
A doua zi fetita raspunde la ora de limba romana si este felicitata de doamna invatatoare pentru bagajul de cunostinte pe care  l - a acumulat in timpul scurt pe care l - a avut de invatat pentru olimpiada.
A sosit ziua in care se desfasoara olimpiada de limba romana.Maria s -a pregatit temeinc pentru acesta olimpiada si spera sa obtina cel mai bun rezultat.
Concursul s - a desfasurat cu multa emotia si cu multa teama din parte Mariei, deoarece participa pentru prima data la un concurs national.Asteapta cu nerabdare rezultatul obtinut.
La afisarea rezultatelor Maria afla ca este pe locul I, castigase primul premiul la limba romana faza nationala.Mama Mariei o asteapta in curtea scolii unde s - a desfasurat olimpiada.Ea soseste si cu un zambet larg, Maria in arata mamei calificativul obtinut.
A doua zi la scoala maria este primita cu aplauze de doamna invatatoare si de catre ceilalati colegi ai sai.


Alte întrebări interesante