Limba română, întrebare adresată de jorjat2000, 8 ani în urmă

Va rog să îmi scrieți o compunere fantastica , cu plan de idei , sa fie lunga, o povestire întreaga ..... sau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de claucel
8

I/Afara pe cerul senin se intrezareau mici bucatele de vata trecatoare, care erau nori. Zilele de vara sunt mereu plictisitoare catre sfarsitul vacantei, iar eu plictisit de toate ce stau pe terasa stiu cel mai bine asta.

C/ Vantul trece si el obosit printre frunzele verzi ale copacilor fosnind puternic. Cuprins dehipnoza acestui sunet ma trezesc ca acesta se intreteste, pana ce il aud atat de tare de parca ar ateriza un avion in apropiere. Ridicandu-ma de pe scaun ies de pe terasa pe verdele gazonului si constat ca aproape de acoperisul casei mele o nuca uriasa creeaza acel zgomot in timp ce pluteste in aer. Uimit , dar si speriat raman nemiscat privind catre imensitatea  ce are culoarea pamantului. Un punct albastru ii apare pe coaja, iar acesta se deschide incet  formand intr-un final un geam. Pe ocheanul lui o fiinta verzuie cu ochii negri si prea mari imi facea cu mana. Nu mi-a spus nimic, doar mi-a facut cu mana.

Î/Apoi, asa-zisul geam s-a inchis, iar nuca gigantica precum a aparut a si disparut, lasand in urma doar fosnetul obosit al frunzelor copacilor.

Explicație:

E ok?

Introducere,cuprins si incheiere.

Daca nu nu intelegi ceva ,poti sa-mi zici!


jorjat2000: Mulțumesc mult ! ai o imaginație bogată planul de idei îl fac eu
claucel: Mersi
claucel: Apropo poti sa-mi dai coroana ? Daca se poate!
jorjat2000: da , dar nu prea știu cum
jorjat2000: aflu eu
claucel: Cred ca trebuie sa raspunda doua persoane...Cred
jorjat2000: La urmatorul răspuns vei primi coroana , promit!
claucel: Ok,mersi!
Alte întrebări interesante