Limba română, întrebare adresată de craciundenisa, 9 ani în urmă

va rog sa imi scrieti ocompunere cu titlul IN PADURE care sa contina urmatoarele verbe: au inverzit,alearga,zumzaie,susura,adie,am vazut,vom reveni. repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalyn
2
 Intr-o dimineata de primavara am plecat cu Alina in padure. Am observat ca au inverzit copacii, iar unii chiar au inflorit. Niste albine zumzaie vesele printre flori. Am vazut si o caprioara ce alerga in departare. Auzind un zgomot, ne-am apropiat si am vazut cum susura un izvor cu apa  limpede. Vantul de primavara adie usor printre crengile copacilor. Am obosit si am decis sa ne intoarcem acasa, dar vom reveni curand. Am ajuns repede acasa si seara,am povestit parintilor plimbarea noastra.

madalyn: mersi :)
Răspuns de olgacelac03
1
Padurea este un loc minunat.In padute a inverzit iarba cea verde si moale pe care in orice zi ai vrea sa te tavalesti.Din floare in floare albinele string miere si se aude cum ele zumzaie .Vintul adie foarte tare si se simte mirosul florilor inflorite din padure.Acolo in padure am vazut multe lucruri stranii dar minunate.Noi mereu vom reveni in padure, ea este un loc unde poti sa revii iar si iar.
Alte întrebări interesante