Ed. tehnologică, întrebare adresată de roxy14martie, 9 ani în urmă

Va rog sa imi spuneti un model de reclama la o fabrica sau un magazin de dulciuri. Va rog sa ma ajutati!!! Multumesc anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mickyy1
6
Heidy
in magazinele noastre puteți găsi foarte multe dulciuri din toate ciocolatele posibile.Aici puteti gasi torturi numai din ciocolata impreuna cu alte prajituri! Puteti face chiar si prajitura dumneavoastra in bucataria noastra! Pentru mai multe detalii aflați in magazinele noastre.Va așteptam cu drag!! ( sper ca ti.am fost de folos)..

roxy14martie: MULTUMESC!!!!!
mickyy1: nu ai pt ce !!❤
Răspuns de OaniYlii
3
Pai ai putea spune că.. ție îți plac enorm de mult dulciurile și chiar atunci ai văzut o reclama la tv.. "Candy shop.. cel mai mare magazin de dulciuri din România se deschide pe data de (aici spui data pe cand trebuie să predai tema). Pereți plini cu turtă dulce,acadele, ciocolata,nalve,covrigei,guma, înghețată,pufuleți cu ciocolată,bomboane și alte dulciuri încântoatoare vă așteaptă! O să poți propune următorul nostru produs! cele mai bune dulciuri o să fie expuse la magazinele noastre cu numele voastre Vă așteptam cu drag! Sper că te-am ajutat :)
Alte întrebări interesante