Engleza, întrebare adresată de Holly1, 9 ani în urmă

va rog sa îmi traduceti si mie in romana textul din poza...pana la semnul facut cu pixul

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de florescuandreea
1
Vacantele. Ce inseamna lumea pentru tine? Soare si distractie? Sau zile lungi si goale cand iti doresti sa fii altundeva? Timpul trece incet daca nu ai nimic de facut. Planuieste din inainte pentru o vacanta brilianta!
   Pregateste-te sa lupti cu plictiseala. Fa o lista cu lucruri minunate sau interesante pe care le-ai putea face acasa, sau in alta parte.Gandeste maret. Decide-te sa devii campion la innot, sa escaladezi cel mai inalt munte, sa intreci un record. Scrie-ti toate dorintele mici sau mari. E posibil sa nu se intample dar iti vor aduce o stare de bine. Vacantele sunt mult mai interesante daca ai ceva de facut.
   Liste! Daca pleci departe fa o lista cu ce iti trebuie : haine, jocuri ca sa te joci seara, glume ca sa le spui cand esti blocat in trafic.Scrie-ti lista cu un prieten.E mult mai amuzant si doua capete sunt mai bune decat unul! Cand lista e gata, bag-o in geanta ca sa nu o pierzi.
   Daca nu poti trai fara muzica, alege-ti melodiile favorite si asigura-te ca mp3-ul tau are baterii. Si atunci cand esti acolo, cumpara niste diapozitive pentru ea. Daca nu ai un aparat foto, cumpara-ti unul ieftin si de unica folosinta. Fotografiile si alte suveniruri vor aduce raze de soare in lunile reci si intunecate care urmeaza.

Holly1: mersi ,mersi
Holly1: mersi ,mersi
florescuandreea: cu placere
Holly1: îti dau maine coroana ...
florescuandreea: ok :)
Alte întrebări interesante