Vă rog sa ma ajutați
(2a+1) ^2-(3-a) ^2
(5a-4) ^2-(a-3) ^2
(2a-1)^2-(3a-1) ^2
(0, 1a-1) ^2-(0, 1a-3) ^2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(2a+1)^2-(3-a)^2=(2a+1-3+a)(2a+1+3-a)=(3a-2)(a+4)
(5a-4)^2-(a-3)^2=(5a-4-a+3)(5a-4+a-3)=(4a-1)(6a-7)
(2a-1)^2-(3a-1)^2=(2a-1-3a+1)(2a-1+3a-1)=(-a)(5a-2)
(0, 1a-1) ^2-(0, 1a-3)^2=(0,1a-1-0, 1a+3)(0, 1a-1+0, 1a-3)=2(0,2a-4)
(5a-4)^2-(a-3)^2=(5a-4-a+3)(5a-4+a-3)=(4a-1)(6a-7)
(2a-1)^2-(3a-1)^2=(2a-1-3a+1)(2a-1+3a-1)=(-a)(5a-2)
(0, 1a-1) ^2-(0, 1a-3)^2=(0,1a-1-0, 1a+3)(0, 1a-1+0, 1a-3)=2(0,2a-4)
Tina87:
Mulțumesc foarte mult
Alte întrebări interesante
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă