Va rog sa ma ajutați.
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
p=f(-2011/2)•f(-2009)/2•...•f(2013)
Trebuie sa vedem care este x astfel incat functia 2x-1 sa fie 0
2x-1=0=>x=1/2 =>f(1/2)=0
p=f(-2011/2)•f(-2009/2)•...•f(1/2)•...•f(2013)
p=f(-2011/2)•f(-2009)/2•...•0•...•f(2013)=0
Nu are rost sa mai calculez ce valoare au celelalte functii pentru ca orice numar inmultit cu 0 da 0
Trebuie sa vedem care este x astfel incat functia 2x-1 sa fie 0
2x-1=0=>x=1/2 =>f(1/2)=0
p=f(-2011/2)•f(-2009/2)•...•f(1/2)•...•f(2013)
p=f(-2011/2)•f(-2009)/2•...•0•...•f(2013)=0
Nu are rost sa mai calculez ce valoare au celelalte functii pentru ca orice numar inmultit cu 0 da 0
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă