Limba română, întrebare adresată de fifi55555566, 8 ani în urmă

VA ROG SA MA AJUTAȚI!!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yaidenuiu43
1
In opinia mea , exerciţiile fizice ne fac să gândim mişcarea, să coordonăm părţi ale corpului nostru; lucrând zilnic, aducem în viaţa noastră o stare de bine. Sportul nu trebuie să lipsească din viaţa unui adolescent fiindcă îl ajută să se dezvolte fizic şi psihic.
In primul rând, sportul te face si te ţine sănătos. Sportul este cea mai bună pastilă care sigur o să-şi facă efectul. După părerea mea, toţi adolescenţii trebuie să facă sport, nu neapărat sport de performanţă, dar trebuie să-şi menţină organismul puternic şi sănătos. În prezent tinerii neglijează rolul sportului şi le este lene să depună puţin efort fizic, fără a se gândi la viitor şi la faptul că o să aibă o imunitate scăzută.
In al doilea rând,sportul aduce beneficii in viața noastră :având un stil de viața sănătos ,creșterea imunității,încredere in forțele propii,Învățând artele disciplinei,respectului și ale increderii. Sportul formeaza caractere puternice, copii cu personalitate si adulti de succes.
In concluzie, sportul ar trebui sa fie o parte importanta a vieții, pentru ca existe multe beneficii, cateva fiind cele de mai sus.
Alte întrebări interesante