va rog sa mă ajutați
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
inmultesti prima ecuatie cu √6
√12x + √6y = 12
√3x - √6y = -3
__________
2√3x + √6y = 12
√3x - √6y = -3
sduni cle doua ecuatii
3√3x = 9
x = 9/3√3 = 3/√3 = √3
inlocuiesti pe x cu √3 in prima ecuatie
√6 + y = 2√6
y = 2√6 - √6 = √6
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă