Limba română, întrebare adresată de Biancutza66, 8 ani în urmă

Va rog să mă ajutați.Am nevoie de o compunere cu o întâmplare petrecută în timpul vacantei de iarna va rog mult .dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Este o zi frumoasa de iarna , vacanta a sosit , copii au inceput sa faca oameni de zapada , sa faca bulgari de zapada , sa mearga la derdelus......Eram 4 copii ajunsi acolo pe derdelus distractia abia a inceput , un copil s-a dat singur cu sania s-a lovit la picior si noi cand am auzit vocea am plecat toti la el , nu a putut sa mearga bine ca noi eram aproape langa el , eu si andra l-am ajutat si dupa am mers la doctor si noi l-am intrebat daca este grav nu este nimic grav.A doua zi colegul nostru a venit din nou fara sanie....Afara a inceput sa ninga cu fulgi albi de nea , copii se jucau in zapada , au inceput sa faca un concurs de patinoar..Copii erau foarte fericiti ca au castigat concursul de patinoar , pentru ei au fost cea mai frumoasa vacanta de iarna.Iarna este cel mai frumos anotimp al copiilor...Copii erau foarte fericiti si au plecat in drum spre casa , ne-am luat ramas unii de la altii si am plecat cu totii acasa.
Mult succes!
Sper ca te-am ajutat!

Biancutza66: Mersi muuuuuult
Utilizator anonim: nu ai pentru ce
Biancutza66: Te pup
Răspuns de larisaMirela888
1
In vacanta de iarna am fost la Munte sa ma trag cu schiurile si cu sania. A fost o vacanta de ne uitat. Eu imi doream casa nu se termine nici odata vacanta de iarna. Pai a tinut 3 saptamani de data asta. Eu mam distrat mult cu sania si prieteni mei. Eu am fost foarte fericit(a) pentru ca vacanta asta de iarna a fost excelenta eu am fost la Munte sa ma trag cu sania pentru ca aici nu a nins de loc. A fost o vacanta de ne uitat.
Succes
Coronita
Pliz
Te rog mult

Biancutza66: Am dat la altcineva
Biancutza66: Scuze
larisaMirela888: Nu-i nimic
Biancutza66: Pa
larisaMirela888: La
larisaMirela888: Pa*
Utilizator anonim: Se scrie Please * nu pliz
Biancutza66: Lasă poate așa a vrut el/ea să scrie
Utilizator anonim: Nu a știut. Am zic că poate ar vrea să scrie corect
Biancutza66: Da poate
Alte întrebări interesante