Geografie, întrebare adresată de gaboricipaula, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati! Este la Stiintele Naturii! Am mai scris intrebarea asta..dar nimeni nu mi-a raspuns!Scuzati-ma ca am pus la Geografie!
Redactati un text scurt cu titilul"Salvati Padurea"! Va rog sa ma ajutati! Dau coroana daca vreti!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vanea16
1
Oamenii sunt nevoiți sa acorde o mai mare importanță padurii. Până la urma ea alături de copaci sunt singura noastra sursa de oxigen. Cu difecare copac defrișat, ar trebui cat mai multi plantați. Ei sunt tăiați pentru lemne, care sunt vandute ilegal. trebuie sa luam atitudine cat mai repede. cand ultimul copac va fi taiat, vor observa ca nu pot respira ban

gaboricipaula: Mersi dar nu am priceput cuvantul ban la sfarsit sau difecare!
Răspuns de mikyyyyyyyy
1
Din cele mai vechi timpuri natura a fost si este o sursa de oxigen necesara traiului omenesc, acest oxigen este produs in mare parte de copacii din padure,se mai stie si ca fara oxigen e imposibil de trait dar totusi in ciuda cunoasteri acestui lucru oameni continua sa distruga padurea ,de acea s-au creat organizati special pentru  a proteja padurea ..si tot nimic... dar chiar si asa noi putem sa o salvam prin simple activitati cum ar fi : nepoluarea ,mentinera curateniei in locurile din padurea unde mergem cu familia sau la plimbare  si cel mai important sa convingem si pe altii sa faca asta. Prin urmare incercati sa salvati padurea.


gaboricipaula: Muultumesc muuuult de tot! Coronita o sa-ti dau!! :* Mersi!
mikyyyyyyyy: nu ai pentru ce :* si mersi pentru coronita
gaboricipaula: npc! :*
Alte întrebări interesante