Limba română, întrebare adresată de PingPong, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati la acest exercitiu. Imagineaza-ti ca cei doi prieteni au naufragiat pe o insula si au reusit sa trimita un S.O.S. intr-o sticla. Din cauza apei, unele cuvite/ grupuri de cuvinte au fost sterse. Ajuta la completarea biletului, pentru a-i salva.
S.O.S. ! Suntem....... tineri din ........ care au pornit spre Tara de foc , dar ........ a rasturnat ....... in care ....... . Dupa ........ zile ......... in care ......... , am reusit sa .......... dar din pacate .......... . Nu ne dam seama exact ........... , dar credem ca aceasta ............ se afla ........... aproape de Argentina.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dediiii
9
Suntem 5 tineri din New Jersey care au pornit spre Tara de foc,dar o furtuna teribila a rasturnat imbarcatiunea in care ne aflam.Dupa 3 zile grele in care am vanat pentru a supravietui  ,am reusit sa  ne construim adaposturi ,dar din pacate o furtuna ne-a stricat toata munca.Nu ne dam seama exact unde suntem,dar credem ca aceasta insula se afla foarte aproape de Argentina.

PingPong: Am uitat sa zic ca este vorba despre ''Toate panzele sus!'' de Radu Tudoran
dediiii: ok
Răspuns de andreeamagherc
6
Suntem doi tineri din Romania care au pornit spre Tara de foc,dar vantul a rasturnat barca in care navigam.Dupa 2 zile groaznice in care ne-am chinuit,am reusit sas trimitem un s.o.s dar din pacate valurile erau prea puternice.Nu ne dam seama exactunde se afla,dar credem ca acesta se afla aproximativ aproape de argentina.
Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante