Limba română, întrebare adresată de denis3451, 9 ani în urmă

va rog să mă ajutați la un text cu titlul ,, Primavara"și să înceapă astfel:
Primăvara e foarte frumos înfloresc lalele și zambilele și tot primăvara se aude bâzâitul albinelor și ciripitul păsărilor și copiii cum se joacă pe câmpie.
VĂ ROG SĂ NU LUAȚI DE PE INTERNET ȘI SĂ FIE FĂCUT DE VOI.
Mulțumesc!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MIRONADINA95
1
                                 Primavara
Primavara e foarte frumos!Infloresc lalele si  zambilele si tot primavara se aude bazaitul albinelor si ciripitul pasarilor si copiii acum se joaca pe campie.In aprilie vin sarbatorile pascale cu multe alte bucurii.Pastele este o sarbatoare foarte importanta si este una dintre cele mai frumoase.Vin si pasarile in tara noastra.Cantecul lor este deosebit de celelalte cantece!Dar sa nu uitam ca primavara scolarii au o vacanta destul de mare.Cu totii se joaca fericiti cu prietenii lor pe afara.Cam toti copiii asteapta primavara cu nerabdare!
 Copacii incep sa infloreasca ,dar cel dintai infloreste zarzarul!Mirosul lor este unul imbietor.Ce frumos e primavara!

Sper sa iti placa!Il mai poti dezvolta tu.Nu l-am luat de pe net.



MIRONADINA95: ms pentru coronita!
denis3451: cu plăcere
Răspuns de AnelisseBrainly
1
Primăvara
Primăvara e foarte frumos, înfloresc lalelele și zambilele, și tot primăvara se aude bâzâitul albinelor și ciripitul păsărilor, dar și copiii cum se joacă pe câmpie..
Un vânticel melancolic adie ușor peste ramurile copăceilor tocmai înflorite, iar cântecul privighetorii îmi încântă auzul. Soarele răsare maiestuos pe cer, încălzind cu razele lui întreaga atmosferă din jur. Primăvara este anotimpul în care natura își revine la viață și totul capătă o altă perspectivă.
Alte întrebări interesante