Ed. muzicală, întrebare adresată de Andrada1419, 9 ani în urmă

Va rog să mă ajutati.

Muzica dă suflet universului, aripi gândirii, farmec tinereții și tuturor lucrurilor veselie și viață. Ea este temelia ordinii ce înalță pe om spre tot ce e bun, drept și frumos.

De la acest citat trebuie să-l argumentez in minim 15 rânduri. Trebuie să am (o introducere, 2argumente,și o încheiere)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ovideea
1
Din punctul meu de vedere citatul de mai sus ne prezinta ce este muzica si ce rol are ea in viata omului. Muzica este placerea urechilor noastre, care in accelasi timp ,,interactioneza'' si cu picioarele si ne face sa dansam!!! Muzica este o arta pe care nu toti oameni o pot intelege, cel putin asa cum trebuie.
Sunt deacord cu afirmatia: ,,Muzica dă suflet universului, aripi gândirii, farmec tinereții și tuturor lucrurilor veselie și viață'' pentru ca in primul rand toate vietuitoarele pamantului iubesc muzica iar unele chiar iubesc sa cante, muzica de multe ori ne schimba gandirea si ne-o indreapta spre fantezii nemaipomenite, ea da fericire tinerilor si uneori le da impulsul sa isi schimbe starea de spirit si sa nu mai fie asa melancolici!
Muzica indreapta oameni spre bunatate si spre tot ce e frumos, de multe ori ne inpinge sa facem lucruri nesteptate!!! Muzica este bucuri de a trai!!!
Eu cred ca ea are un loc important in viata oamenilor dar de multe ori noi alegem melodii mai extravagante care nu ne indreapta spre bine ci mai mult spre rau!!! Ascultati muzica ca sa fiti fericiti!!!


Sper ca te-am ajutat!!! Atat mi- a venit pe moment!!!

Andrada1419: Multumesc, mi-ai fost de mare ajutor.
Alte întrebări interesante