Limba română, întrebare adresată de dianapitas, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati , o compunere despre : spune-i unui prieten ce planuri ai pentru weekend si invita-l sa si-l petreacă cu tine !


Utilizator anonim: cite enunt??
dianapitas: 90-120 cuvinte
Utilizator anonim: sori sa scriu prieten s-au prietena?
dianapitas: orice
Utilizator anonim: cu placere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
am planuit ca in weekend sa facem un picnic,toti din familia  noastra sau prgatit,mama si matusa au pregatit pateuri si fursecuri si multe alte mincari delicioase,eu impreuna cu fratele meu ne-am du innaite ca sa pregatim locul unde vom sta,tata si unchiul pregateau gratarul,eu nu am reusit sa ma aptin si la-m chemat pe prietenul meu,el a fost deacord,si toata familia impreuna cu Vasile am mers la picnic.Miciodata n-o sa uit acel Weekend...Sper sa-ti placa
Răspuns de eusuntbaiat
1
eu cu prietenii mei, am planuit sa ne ducem in Soroca, la castel, pe data de 29.10.15 la ora 8:30. Eu si inca 10 persoane vor veni. Noi ne vom duce cu un autobuz mare si calatoria v-a dura nu mai mult de doua ore. Eu asi vrea sa stiu daca tu vrei sa vii cu noi, voi fi tare bucuros daca vei veni. Dar vezi ca asta inca nu e tot...Dupa ce vom vizita castelul, noi ne vom duce la un picnic. Daca vrei sa vii, contacteazama, si nu uita sati aduci mincare, si sa te imbraci calduros, ca va fi rece. Sper ca vei veni!
Alte întrebări interesante