Studii sociale, întrebare adresată de sylarebycrysty, 9 ani în urmă

VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!
Redactati o compunere de o pagina in care sa descrii icoana pe care o ai sau sa ai vrea sa o ai in locul de inchinare in casa ta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pavalascuelena
5
Icoana cea Sfântă din lăcaşul meu .
Icoana cu Sfântul Niculai se găseşte la mine in casă , in fiecare cameră . Deoarece Sf. Niculai a fost ales de către mama si de către tata ca fiind ocrotitorul familiei noastre ! In fiecare cameră , după cum am zis , avem o icoană cu Sf . Niculai . Când preotul vine , de Paşti , sau chiar şi de Crăciun , noi îl poftim in micul nostru lăcaş in fiecare cameră pentu a sfinţi icoana care mama si tata au cumpărat-o imediat după ce s-au cununat . Sf. Niculai se regăseşte in sufletele noastre pentru ca el este ocrotitorul nostru . În camera mea , mama a insistat ,însă , să pună 2 icoane cu Sf . Niculai . A spus ca in fiecare colţ al camerei să fie câte o icoana. Dar mi s-a părut cam exagerat ca Sf . Niculai să ma privească din toate colţurile camrei . Aşa că i-am cerut tatei sa-mi construiască un colţişor in camera mea pentru a mă putea ruga ziua , noaptea şi de câte ori am nevoie . În acel colţisor se află o măsuţă cu agheazmă si anafură . Le iau in fiecare dimineaţă si mă miruiesc . Părintii si bunicii se roagă in colţisoarele din camerele lor . Da , fiecare memebru al familiei mele are un colţ al camerei lui , cu icoane cu Sf . Niculai . Sf. Niculai a fost ales de bunicii si de strabunicii mei ... Cred că mai mergem încă 2 generatii înapoi ... Cred cu desăvârsfire că si eu il voi alege tot pe Sf . Niculai .


pavalascuelena: Nah , atăt am putut să fac si eu
sylarebycrysty: ms
Răspuns de tanasee13
2
 Icoana Maicii Domnului este minunata.Ea o intruchipeaza pe Maica Domnului avandu-l in brate pe Domnul nostru Iisus Hristos.Aceasta icoana este valoroasa pentru mine deoarece ma vegheaza in fiecare minut din zi.Cand am necazuri ma rog la aceasta icoana si totul se rezolva ca prin minune.
 Cand te rogi simti ca te eliberezi de toate relele si ai ai sufletul mai curat.Icoana aceasta inseamna mult pentru mine.
 Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante