Limba română, întrebare adresată de madalinamady18, 9 ani în urmă

-Va rog sa ma ajutati!! Sunt disperata!!!...,.., va dau 20 de puncte daca imi faceti o compunere iar cerinta suna cam asa : Ai primit de ziua ta o bicicleta ( o rochie). Povestestei prietenului tau ( prietenei tale) aceasta " intamplare " care te-a bucurat mult.


Utilizator anonim: Eu am terminat sper sa-ti placa! Daca mai am greseli imi pare sincer rau dar m-am grabit!
madalinamady18: este frumusica
Utilizator anonim: ms sui tu esti frumoasa
Utilizator anonim: iti place compunera?
Utilizator anonim: scuze am citit eu ca sunt frumusica oricum spune-mi daca iti place cu adevart!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                             Bucuria cu privire la un cadou


       
     Cum te-ai putea cu adevarat de un cadou?... Te inpresioneaza numai atunci cand auzi de un cadou, dar mica sa-l mai si primesti.
     Acest sentiment il cunosc foarte bine, se numeste ''bucuria''. POti primi ceia ce iti doresti daca iti doresti acel lucru cu adevarat. Ce as putea cel mai mult sa spun, tu cunosti foarte bine acest sentiment. De ziua mea cand am primit o rochie m-am simtit extrem de bine, eram extrem de bucuroasa, ma simteam apreciata de parintii mei si de cei apropiati. Dar imi amintesc cand mama mi-a zis ca un cadou nu te face special, tu esti iubit si apreciat de cei dragii doar daca esti multumit de simplele lucruri care le poti face cu mana ta sau atunci cad cineva iti spune ''esti scumpa mea fetita'', ''La multi ani scumpa mea'', si chiar multe altele. De fiecare data cand am primit ceva m-am simtit extraordiar fiindca era un lucru pe care mi-l doream de foarte mult timp. Dar uneori stateam si ma gandeam: Oare copii saraci cum se comporta daca primesc un cadou?... Cred un singur lucru, noi cei care primim cadouri nu stim sa le apreciem cu adevarat, dar un copil sarac ar fi extrem de bucuros de un simplu cadau la care noi nu stim sa spunem macar ''multumesc''. Atunci cand am primit acel cadou m-am simtit uimitor fiindca era tot ce imi doream. Ma simteam ca in al noulea cer, atunci cand primesti ceva ce ti-ai dorit cu adevarat sufletul tau e plin de iubire si armonie, sti ca nimic nu este imposibil. Imi este ata de usor sa discut cu prietena mea cea mai buna decat sa vorbesc de una singura. Pana si acum simt acel fior care m-a dus intr-o noua lume, intr-o lume numai a mea. Ziua mea de nastere a fost una din cele mai spectaculoase si ma bucur enorm.
        Atunci cand am primit acel cadou am simtit ca rochia aceea va fi plina doar de amintirii frumoase care vor fi tiparinte in mintea mea. Decand am primit-o si pana acum! Un cadou este un lucru care trebuie sa-l pretuim cu adevarat chiar daca este un simplu lucru!

Alte întrebări interesante