Limba română, întrebare adresată de georgi07, 9 ani în urmă

va rog sa-mi faceti o compunere cu titlul vara


florynebunik96: si ce trebuie sa scri in ea ?
georgi07: orice

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de florynebunik96
3
era cald soarele era din ce in ce mai puternic si asta insemna ca a venit vara iar eu cu prietenele mele ne-am hotarat sa plecam la mare . in 3 ore am fost gata , ne-am uracat in masina si am plecat la mare , pe drum ne -am distrat de minune , am ras, am facut glume , am jucat mici joculete si alte chestii . intr-un final am ajuns la mare , totul era foarte frumos de la apa pana la cerul perfect albastru si senin . am mers la hotelul unde am fost cazate pentru a ne lasa bagajele si dupa am plecat pe plaja pentru a ne bucura de apa ce- a calda si se soarele puternic care simteam ca ne topea la propriu .
dupa ore bune de balaceala am mers la masa , noi uitasem ca trebuie sa mai si mancam deoarece eram foarte incantate de apa marii . dupa ce am mancat am mers acasa pentru a sta in pat fiindca mancasem prea mult iar dupa ne-am facut din nou un dus si am iesit sa ne plimbam pe afara .
afara era totul foarte colorat , era ceva de vis , ne-am dat in diferite carusele si am jucat anummite jocuri pentru a castiga cat mai multe plusuri .
dupa o saptamana de distractie si voie buna ne am intors acasa la familiile noastre dar nici acolo nu am incetat din a ne distra pentru ca nu aveam alceva de facut tema nu aveam deoarece era vacanta de vara si nu aveam scoala , stateam de dimineata pana seara afara cu prietenii .
intotdeauna mi-au placut verile , vara ma distrez cel mai mult , nu am nimic pe cap , nu -i port nimanui de grja , adorm cand vreau, ma trezesc cand vreau, vara este totul perfect 

georgi07: ms mult
Alte întrebări interesante