Studii sociale, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog sa-mi scriti un scenariu de Paste dar sa nu fie mare si nuci lung dau 15 puncte..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gdarii
0
1.Povestitorul 
2.Cei doi preoţi care pun la cale prinderea Lui IIsus. Matei. 26: 14-16
3.Cei doisprezece apostoli. 4.Pregătirea Cinei. Luca. 22: 7-20 
5.Vânzătorul Iuda. Luca. 22: 21-23 
6.Iisus Hristos
7.Soldaţii romani 

Scena cuprinde două puncte în care se petrece acţiunea: - partea din faţă (stânga scenei) de preferat a se construi un cadru care sugerează interiorul unei camere din Templu. (desene pe pânză sau carton pentru a fi uşor de mânuit) 
- partea din spatele scenei (dreapta) unde se poate aşeza o masă cu treisprezece scaune, sau, de preferat ( în lipsă de aceste obiecte, se pot folosi o faţă de masă de culoare albă aşezându-se jos după obiceiul oriental pentru a se lua Cina.) Costumaţiile trebuiesc construite cât mai aproape de adevăr. Povestititorul va interpreta rolul şi de "sufleor" într-un loc ascuns dacă se poate, va folosi microfonul în acordul unei muzici religioase pe fundal. Tot ce este scris în paranteze se adresează fiecărui rol pentru a uşura înţelesul, mimica, şi de al face pe micul artist să se regăsească în rolul cerut 

De la mulţime la singurătate

Povestitorul:
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică
Dumnezeu, în adevăr, n'a trimes pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
Oricine crede în El, nu este judecat; dar cine nu crede, a şi fost judecat, pentrucă n'a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunerecul decât lumina, pentrucă faptele lor erau rele.
Caci oricine face răul, urăşte lumina, şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
Dar cine lucrează după adevăr, vine la lumină, pentruca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute in Dumnezeu."

Alte întrebări interesante