Engleza, întrebare adresată de Mariamaria2005, 9 ani în urmă

Va rog sa mi traduceti si mie ,dau 25 punct.
Is a large island in the caribbean sea.Nearly a million tourists visit the island every year relax in the sun and swim in the clear blue sea .For tourists ,the island is a paradise ,but for most jamaican people life is hard .There are very few jobs ,except in the tourists industry .Jamaica is also famous for reggae music

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mihnea229
3
Este o insula mare in marea caraibiilor. Aproape 1000000 de turiști vizitează insula în fiecare an, se relaxează și înoată în marea albastra și limpede. Pentru turiști, insula este un paradis, dar pentru cei mai multi jamaicani, viata e grea. Sunt foarte puține locuri de munca, numai în turism. Jamaica este de asemenea faimoasa pentru muzica reggae.
Răspuns de Grabila
0
Este o mare insula in Marea Caraibelor.  Aproape un milion de turisti viziteaza insula in fiecare an , se relaxeaza la soare si inota in marea albastra . Pentru turisti , insula este un paradis , dar pentru majoritatea  oamenilor din Jamaican viata este grea. Exista foarte putine locuri de munca , cu exceptia indrustriei turistilor . Jamaica este , de asemenea , renumita pentru muzica reggae.

Alte întrebări interesante