Limba română, întrebare adresată de Nastea2006, 9 ani în urmă

Va rog sami scrieti o compunere cu denumirea: in livada de cirese.Va rog foarte repede sa o scrieti.Va dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xd11
2
În livade de cireșe


A venit vara.In livada bunici lor se află un cireș de 25 de ani care se zicea că este blestemat.A înflorit.Florile erau de un aurit de ziceai că sunt de aur.S-a format cireșele.Nu m-am putut abține să nu le gust.Cand să gust parcă am mâncat un curbeu.Dupa ce am mâncat mai multe seara mi s-a făcut rau si mi-o mai trebuit niciodată cireșe.

Răspuns de laviniaemima
0
 Intr-o dimineata de vara,matusa si mama mea au hotarat sa ma lase singura cu verisoara mea,Emma,acasa. Noi,foarte entuziasmate,am asteptat ca parintii sa plece,urmand ca noi sa mergem sa ne uitam la un film.
 Dupa ce au plecat,Emma a avut o idee mai buna! Ce putea sa se intample daca mergeam la furat cirese din livada vecinului?livada era in spatele casei,vecinul era paralizat la pat,in concluzie nu ne vedea. Am sarit gardul care ne despartea de minunatele cirese,si m-am urcat in copac,incurajand-o pe Emma sa faca la fel. Dar ea,fricoasa cum e,a inceput sa spuna ca nu e bine ce facem si ca nu se va urca nicidecum. Ca sa-i arat ca suntem destul de mari sa facem asta,am sarit de pe o creanga pe alta pana in varful ciresului. Ajunsa sus,am inceput sa mananc cirese sa-i fac in ciuda. Luand ambele maini de pe creanga sa pot lua cirese,m-am dezechilibrat si am cazut. Atunci au venit parintii! Mama m-a stropit cu apa deoarece eram alba la fata ca varu`. Cand mi-am revenit,m-au certat zdravan ca am furat cirese,si m-au pedepsit ca am vrut sa ma dau mare in fata Emmei.
 In concluzie,data viitoare voi cere voie sa mananc cirese,si voi manca cirese de pe primele crengi,neurcandu-ma asa de sus.

Mai poti schimba cate ceva la ea...sper ca te-am ajutat. :)

Alte întrebări interesante