Limba română, întrebare adresată de Etipuf1, 9 ani în urmă

Vă rog sămi scrieți o scrisoare pentru mama sau pentru o profesoara mesi și osa dau mulțumesc și coroana dau 100 de puncte nu glumesc numai dacă osa mi scrieți cat de mult puteti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de heckell2000
1
Draga mama,
Te iubesc si te indragesc inca de cand eram mititel/mititica am scris aceasta scrisoare ca sa iti arat cat de mult te pretuiesc. Esti cea mai buna mama din lume!
Cu drag, (Numele meu)
Răspuns de Flamanzeanuralu
0
Draga mama,
Iti scriu aceasta scrisoare cu gandul la tine! Ce mai faci? Cum te simti? Imi este foarte dor de tine! Aici in Spania este foarte cald,eu si dodo stam in pat cu ventilatorul langa noi,si ne jucam. Maine ma voi duce pentru prima data la munca! Mi.am gasit un job foarte bun! Sunt makeup partist. Visul meu din totdeauna! Dar imi este frica... Pot spune ca am emotii! Dar ma ingrijorez pentru Dodo.... Cu cine va sta cat timp eu voi fii la munca! Cred ca il voi lasa la vecina! In fine,sa nu te incarc pe tine cu probleme mele. Sa stii mama ca sunt bine,sa nu fii cu gandul la mine... Peste cateva luni ma voi intoarce in tara si voi veni acasa... Te iubesc foarte mult!
Cu drag FATA TA IUBITA( numele Tau)
Sper sa iti placa
Alte întrebări interesante