Limba română, întrebare adresată de ElyElena11, 9 ani în urmă

Va rog spuneti-mi si mie o compumere cu titlul "Padurea" in care sa povestesti destre ea. Dau FUNDA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Camelutza10
3
                                           Padurea

Ce frumoasa este padurea in timpul iernii cad zapada se asterne peste tot dand culoare albe copacilor care parca sunt impadobiti cu beteala argintie. Fulgi care cad din cer parca sunt un roi de fluturi imaculati.
In fiecare luna vizitez padurea si stau sub pe o banca asezata sub un pom foarte frumos. 
De mic m-ai placut natura. Intr-o zi am plecat cu parinti mei in padure. De atunci am descoperit cat de  frumos sa faci calatori.
Eu cred ca este bine din cand in cand sa mai fac o excursie mai ales in padure unde aerul este curat si proaspat.


Răspuns de Rodi11
1
Pădurea
La marginea satului bunicilor este o pădure de stejari numită Simeria. (chiar e asa in cazul meu , tu daca vrei nu notezi nume).Nu este o pădure foarte mare dar este foarte frumoasa, iar aerul este foarte curat. De multe ori împreună cu părinții bunicii si fratele (sau fratii sau sora cum e cazul)meu mergem vara la picnic la pădure. Imi place foarte mult sa ne jucam acolo . Am întâlnit vulpi mici si rosii , iepuri iar la marginea pădurii căprioare care alergau pe camp.
Copacii din pădure cei mai multi sunt stejari , care sunt foarte înalți si din ei cad ghinde pe care noi copii le adunam si le insiram pe ață facand lanturi sau brățări.
In pădure pământul e acoperit de frunze nu de iarbă iar printre frunze ies o mulțime de flori.Primăvara sunt ghiocei viorele si lacramioare pe care mergem sa le adunam cu drag.
Mie imi mai place la pădure pentru ca sunt multe insecte , negre , colorate , mici si mari , iar pomii mici dau fructe mici si rosii pe care le mâncăm sau face mama dulceata.
Pădurea este un loc minunat.

Rodi11: am mai corectat unele cuvinte ca eu scriu ghiocei si tastatura da ghiveci de exemplu .sper sa iti placa
ElyElena11: ok.
Alte întrebări interesante