Limba română, întrebare adresată de CristianCercel, 9 ani în urmă

VA ROG TEMA VA FI MAINE VA DAU COROANA!!!! Alege un element din natura(prezent din textul basmul toamnei De Ionel Teodoreanu) pe care sa il dezvolti intr-o compunere de 15 Randuri


Quants: Mâine nu e duminică?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Quants
0
Soarele

Soarele este prietenul naturii care are rolul de a veghea asupra pământului, asupra mărilor și oceanelor, încălzindu-ne cu razele lui fierbinți, atât pe noi, cât și întreaga natură.
Vara este anotimpul care îl caracterizează cel mai bine. Tot atunci, soarele devine din ce în ce mai arzător, sfidând vijelioasa ploaie. Copleșitor și zâmbăreț, soarele nu este decât un prieten care nu ne va părăsi niciodată.
Cu toții trăim datorită căldurii pe care ne-o oferă, dar să nu uităm că tot acesta ne mai poate oferi și zile caniculare. Plantele, animalele, viețuitoarele de pe întreaga planetă apucă ziua de mâine mulțumită puternicului nostru soare.
De aceea ar trebui să ne gândim mai mult la acesta, să-i fim recunoscători și fericiți de zilele mai călduroase, pentru că iarna, când stăm îngândurați la gura sobei, parcă am vrea să luăm soarele cu mâna noastră și să-l aducem acolo unde îi este locul, pe cerul senin.
În concluzie, soarele este principalul factor de care beneficiem pentru a putea trăi și singura minge de foc care este în stare să încălzească un întreg pământ.

 


CristianCercel: Imi pare rau dar compunerea ta nu ma ajuta cu nimic deoarece mie imi trebuia ceva de toamna iar tu ai scris mai mult despre vara dar totusi iti multumesc ca ai incercat sa ma ajuti.
Quants: Îmi pare rău, dar nu știam că trebuie să aibă legătură strict cu anotimpul toamna. Eu doar am amintit de anotimpul vara, deci asta nu înseamnă că compunerea se raportează la acest anotimp. Scuze că îți răspund după 2 luni, dar de atunci nu am mai intrat.
Alte întrebări interesante