Engleza, întrebare adresată de Mely11, 9 ani în urmă

Va rog traducere la textul din poza . Urgent . Dau coronita. multumesc.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mih2007
2
Se afla o printesa intr un castel. Ea este frumoasa si are parul foarte lung. Ea Nu poate iasi din castel. Nu are cheia. " ajutor, anutor!", a strigat ea. Un tanar cu un cal alb, o aude. El se indreapta spre castel . "Cum te chiama?", intreaba el. " rapunzel ", raspunde ea. " Nu pot sa ies!" " Nu am Cheia"! Rapunzel, rapunzel , da drumul parului " spune tanarul. Fata ii da drumul parului foarte lung, iar tanaril se catara. El are o sfoara. Ei coboara pe sfoara si se urca pe calul alb. Ei calaresc pana la casa fete. Tatal fetei, imparatul , este foarte fericit!

Mely11: multumesc mult
Mely11: vrei coronita
Mih2007: Cu drag
Mely11: tiam dat coroana
Mih2007: Multumesc 
Mely11: In ce clasa esti
Răspuns de măriucadrăguța
1
În castel era o prințesă.Ea este frumoasa si are parul foarte , foarte lung.Nu poate iesi din castel.Nu are o cheie.Ea striga plangand ,,Ajutor,ajutor!''Un domn tanar de pe un cal alb o aude.El calareste pana la castel.El o intreaba ,, Cum te numesti?".,,Rapunzel" radpunde ea,,nu pot iesi",,nu am cheia" . El spune ,,Rapunzel Rapunzel coboara-ți parul
Ea isi lasa parul lung,lung jos, iar domnul se urca . El are o franghie.Ei coboara pe franghie si se urca pe calul cel alb.Ei calaresc pana la casa fetei.
Tatal fetei, regele este foarte fericit.
Alte întrebări interesante