Engleza, întrebare adresată de Zoe553, 8 ani în urmă

Va rog traducerea dau coroana!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielbadea2pdloi2
2

Africa a pierdut 99% din rinocerii negri in ultimii 20 de ani.Acum 10 ani,mai erau doar 11 rinoceri ramasi in rezervatia nationala Kenya's Masai Mara.Astazi,numarul s-a triplat.

In cealalta parte a lumii,balenele gri din Baja California aproape au disparut in secolul trecut.Din fericire,Protectia marina a mamiferelor actul din 1972 le-a salvat.In acelasi an,Mexico a creat primul sanctuar de salvare a balenelor in coasta de vest a Bajei.Balenele gri s-au recuperat repede.Astazi acolo sunt peste 20,000 si acesti gentili giganti sunt acum mult mai pretiosi in viata decat mortii.Motivul este privitul balenelor.o manie americana pentru turisti.

In toata lumea alte specii rare continua sa primeasca protectie;testoasele gigante din Galapagos,porumbeii roz in Mauritius.In America poti auzi cantecul lupului cenusiu,si sa vezi muntele leu in canioane si padurile inalte.

Dintr-o data,salbaticia este buna pentru comert turistic.Si turism-cu conditia sa se ia doar poze si sa se lase doar pasi-este bine pentru parcurile nationale.Daca salbaticia poate fi facandu-si treaba,atunci sansele sale de supravietuire sunt mult mai mari


Zoe553: cum te numesti pe fb?
gabrielbadea2pdloi2: Gabriel Badea
Zoe553: care?
Zoe553: inainte de a fi prieteni pe fb vreau sa-ti zic ca ma numesc Mihai Berescu!Ca sa nu te surprinda acest fapt!Ok?
Zoe553: Mihai Berescu o poza cu un martisor eu nu te gasesc de asta da-mi tu cerere
Zoe553: imi dai tu?
gabrielbadea2pdloi2: ok
Zoe553: ready?
gabrielbadea2pdloi2: da
Zoe553: n-o vad..
Alte întrebări interesante