Franceza, întrebare adresată de danielpanciuc20, 9 ani în urmă

VA ROG TRADUCETI ACEST TEXT

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Craciun ? Oh, me, urasc ! A devenit o sarbatoare a comertului. Trebuie sa alergam in magazine ca sa cumparam cadouri pentru toata familia, trebuie sa admiram decoratiunile oraselor iar apoi maiales, trebuie sa mancam, sa ne distram, chiar : fois gras, curcan, castane...Beurk !


Calou : Ah ! Chiar ? Nu iti place Craciunul ! Dar este o buna ocazie sa te reunesti cu familia, sa faci cadouri....Iar apoi, inainte de toate este o sarbatoare religioasa, sa nu uitam.


Lou2000 : Este complet parerea ta. Delph a uitat ca, Craciunul este sarbatoare nasterii lui Isus. Este frumos sa ne unim cu familia pentru a sarbatorii aceasta nastere.



Utilizator anonim: Nu am sa revin ! Asteptati Craciunul ca sa va restrangeti in familie, sa faceti o masa buna si sa va oferiti cadouri ? Putem sa facem asta oricand, am impresia !

Lena. Nu exista dubii in aceasta privinta. Treho are dreptate si dimeniunea comerciala luata de Craciun este insuportabila de decenii. De altfel este cazul tuturor sarbatorilor create sau dezvoltate de catre societatea de consumatie : ziua Taticilor, ziua Indragostitilor si acum Halloween care nu face parte din traditiile noastre.
Utilizator anonim: Choubab. Imi este greu sa cred : putem sa vorbim despre Craciun, ne certam pe micul Isus, pe curcan, cand suntem imediat in vara ! Sa vorbim deci despre 14 iulie !

Pai da ! Iata o idee excelenta. !
Alte întrebări interesante