Engleza, întrebare adresată de marimariana38, 8 ani în urmă

Va rog traduceti fragmentul din textul din imagine. (engleză-română)
E urgent, va rog mult . ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tudorpatricia95
1

Prima data am văzut casa acum doi ani. Era o zi cu vânt de noiembrie și eram într-o plăcută vacanță cu bicicleta în vestul țării. Mergeam în josul unui drum îngust când am văzut o mare și goală casă. Era în mijlocul unei mari grădini sălbatice și acolo era un un semn vechi pe care scria "De vândut". M-am oprit și m-am dat jos de pe bicicletă. Poarta era deschisă deci am intrat în grădină.

Casa arăta ca și cum ar fi fost goală pentru mulți ani. Pereții erau crăpați și câteva ferestre erau sparte. M-am uitat printr-una dintre ferestrele murdare dar tot ce am putut să văd era o cameră goală. Frunzele picau din copaci cu (în) vântul puternic și undeva puteam să aud o ușă trântindu-se. Era un ciudat nefericit sentiment despre casă și m-am întrebat cine a trăit aici.

Am mers pe bicicleta încă câteva sute de metri către următorul sat și m-am oprit pentru o ceașcă de cafea. Femeia bătrână din cafenea se plângea că nimeni niciodată nu mai venea în sat acum. M-am întrebat dacă ea știa cine a locuit în acea veche casă.


marimariana38: Mulțumesc mult!
tudorpatricia95: cu plăcere:)
Alte întrebări interesante