Engleza, întrebare adresată de cristeaana43, 8 ani în urmă


va rog traduceti-mi si mie textul asta va rog , dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fsnebz66
0
Bertie a plâns o oră. Atunci mama lui i-a spus că merg toți la bunicul lui. Pentru prima dată avea să vadă un pom de Crăciun. Poate că ceva ar putea crește acolo pentru el. Era foarte ciudat pentru Bertie, dar pe copacul bunicului a găsit tot ce scrisese pe lista sa. A fost vindecat de prostul său obicei? Nu deodată; dar din acea zi înainte, ori de câte ori mama lui vedea că nu o ascultă, ea spunea: „Amintește-ți, Moș Crăciun nu uită”.

cristeaana43: Am atasat mai multe poze dar nu cred ca merge sa pui mai multe daca poti sa imi traduci si mie povestea " Santa never forghet" te rog dau coroana te rog frumos
fsnebz66: Bertie era un băiat foarte bun. El a fost bun, ascultător, adevărat și altruist. Cu toate acestea, a avut o mare greșeală - a uitat mereu.
Oricât de importantă ar fi comanda, răspunsul lui a fost întotdeauna: „Am uitat”. Când era trimis cu un bilet pentru profesorul său, mama lui găsea biletul în buzunar noaptea. Dacă ar fi trimis la magazin în mare grabă, pentru a lua ceva pentru ceai, s-ar întoarce târziu, fără lucrul pentru care a fost trimis, dar cu răspunsul său obișnuit.
fsnebz66: Tatăl și mama lui au discutat problema și au decis că trebuie făcut ceva pentru a-l face pe băiețel să-și amintească.
Crăciunul era aproape și Bertie era ocupat să facă o listă de lucruri pe care Moș Crăciun îi trebuia să le aducă.
fsnebz66: „Moș Crăciun poate uita unele dintre aceste lucruri”, a spus mama sa.
- Nu poate, răspunse Bertie; „Căci voi scrie săniuș, patine, tambur și vioară și toate lucrurile de pe această hârtie. Apoi, când Moș Crăciun va merge la ciorapul meu, va găsi lista. El îl poate vedea și pune lucrurile la fel de repede pe cât citeste.
fsnebz66: A venit dimineața de Crăciun și Bertie s-a trezit în zori să vadă ce era în ciorap. Mama lui s-a ținut departe de el cât a putut, pentru că știa ce făcuse Moș Crăciun.
fsnebz66: În cele din urmă, l-a auzit venind cu pași încet în camera ei. Încet, deschise ușa și veni spre ea. Ținea în mână o listă mult mai lungă decât cea pe care o întocmise. Îl puse în mâna mamei sale, în timp ce lacrimi de dezamăgire îi cădeau din ochi.
„Vezi ce mi-a lăsat Moș Crăciun! Ar fi putut măcar să-mi dea un lucru! ”
Mama lui a deschis ruloul. Era o listă cu toate sarcinile pe care i se ceruse lui Bertie timp de șase luni. La sfârșitul tuturor a fost scris, cu majuscule fixe, „AM UITAT”.
fsnebz66: ***Povestea continua cu primul raspuns pe care ti l-am dat.***
fsnebz66: ****CONTINUAREA****

Bertie a plâns o oră. Apoi mama lui i-a spus că merg toți la bunicul lui. Pentru prima dată avea să vadă un pom de Crăciun. Poate că ceva ar putea crește acolo pentru el.

Era foarte ciudat pentru Bertie, dar pe copacul bunicului a găsit tot ce scrisese pe lista sa. A fost vindecat de prostul său obicei? Nu deodată; dar din acea zi înainte, ori de câte ori mama lui vedea că nu o ascultă, ea spunea: „Amintiți-vă, Moș Crăciun nu uită”.
cristeaana43: multumesc♡´・ᴗ・`♡
Alte întrebări interesante