Engleza, întrebare adresată de ineedyourhelp2, 8 ani în urmă

Va rog traduceți textul despre București in Romana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mure3
1

   Prima impresie asupra Bucurestiului este data de faptul ca ocupa un spatiu imens. Acest lucru este din cauza ca sunt foarte multe case cu gradini separate. Gratie acestui fapt, Calea Victoriei, strada principala a capitalei, este la fel de lunga ca Strada Oxord si Strada Regent puse la un loc. Bucurestiul este astfel un oras raspandit. Asa sunt si orele petrecute de locuitori; doar ca tu nu ai crede asta, fiinndca trec foarte repede.

    Este o intrebare cand vine vorba de temperaturi si climat. In timpul verii este la fel de cald ca in India. Nicio treaba nu poate fi facuta intre amiaza si ora 5. La ora asta sau chiar mai tarziu, magazinele deschid pentru amiaza si nu isi inchid usile pana la noua sau zece. Iei masa, prin urmare, la zece sau unsprezece si nimeni nu se gandeste sa mearge sa se culce inainte de trei sau patru. Acest lucru explica din nou numarul mare de restaurante si cafenele, iar la randul lor, tin evidenta muzicii populare, care este incomparabila si iti vrajeste mintea. Toamna, care este cel mai frumos anotimp dintre toate, este urmata e o iarna cu multa zapada si sanii.

     Am fost sfatuit de multe persoane, ca atunci cand ma duc in Romania, sa vad mai intai tara si dupa capitala. Bucurestiul, acordat la aceasta opinie, nu era mai mult decat o copie proasta a Parisului. De fapt, in Bucuresti, nu este nimic care sa semene cu Parisul, in afara de unul sau doua magazine inevitabile de rochii. Caracterul Bucurestiului este dat de personalitatea sa, nu de monumentele sale.

Sper ca te-am ajutat!


ineedyourhelp2: Thank you!!
Alte întrebări interesante