Engleza, întrebare adresată de Mall123, 9 ani în urmă

Va rog traducetimi acest text dau coroana

Anexe:

Mall123: Va rog putin mai repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlleDark507
1
                              Dimineata

In fiecare dimineata Vicky si Andy se trezesc la ora 7 dimineata. Prima data, Vicky isi ia papucii si merge la baie. Ea de obicei face un dus dimineata. Andy prima data deschide fereastra si isi face exercitiile de dimineata. Cand Vicky merge in camera ei, Andy merge sa se spele. Dupa aceea copii merg la bucatarie unde mama le-a pregatit micul-de-jun. Ei de obicei mananca un sandvis si ceai la micul-de-jun. Cateodata mananca terci de ovaz cu unt sau lapte. Mama si tata beau aproape in fiecare dimineata cafea. Dupa micul-de-jun copiii spala vasele. La ora 8 Andy si Vicky merg la scoala. Scoala lor e aproape si mereu merg acolo. Mama si tata merg cu autobuzul la munca.

Răspuns de AleElaAle
1
In fiecare dimineata Vicky si Andy se trezesc la ora 7.
Primul lucru pe care il face Vicky,e sa isi puna papuci in picioare si se duce la baie.De obicei,ea isi face dusul de dimineata.
Primul lucru pe care il face Andy e sa deschida geamul si sa isi faca exercitiile de dimineata.
Cand Vicky vine in camera,Andy se duce sa se spele.
Atunci cand copiii se duc in bucatarie,mama lor le pregateste micul dejun.De obicei,ei au la micul dejun ceai si sandwich-uri.Uneori ei au terci de ovaz cu unt sau lapte.Mama si tatal lor,de multe ori isi beau cafeaua de dimineata.Dupa micul dejun,copiii isi spala vasele.
La ora 8,Andy si Vicky merg la scoala.Scoala lor este aproape si mereu merg pe jos.Mama si tatal lor merg cu microbusul la munca.


Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante