Engleza, întrebare adresată de goodlife4me19, 8 ani în urmă

Va rog traducetimi și mie următoarea compunere în engleza:

What is your biggest regret - titlul

Cel mai mare regret al meu este ca nu ma schimb. Știu ca ar trebuie sa ma schimb și ce ar trebuie sa schimb la mine dar nu înțeleg de ce nu o fac.
Ar trebui sa schimb multe la mine ca și : "lenea" cea mai mare problema la mine. Ma duce capul dar îmi este lene sa îl folosesc. Alta chestie care o regret la mine este ca nu muncesc destul de mult pentru locul unde vreau sa ajung. Vreau sa ma fac soldat. Ca sa fi soldat nu îți trebuie școală asa multa, îți trebuie condiție fizica ceea ce eu nu am. Trebuie sa scoți un timp, sa ai forță și sa reziști. Și din cauza ca nu ma schimb ceea ce as putea sa o fac prin facerea unui sport și antrenamentul în fiecare zi (zilnic) , ma deprima. Urăsc lenea din mine și regret ca nu fac nimic pentru a ma schimba. În rest nu regret nimic mai mult de atât.
În concluzie imi pare rau ca nu ma "schimb.
Stiu ce ar trebui sa schimb la mine si cum ar trebui sa o fac, insa nu inteleg de ce nu o fac.

Mulțumesc​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de animatiideandrac
1

What is your biggest regret?

My biggest regret is that I don't change. I know I should change and what should change in me but I do not understand why I do not.

I should change a lot with myself as: "laziness" the biggest problem for me. He takes my head but I am lazy to use it. Another thing I regret about myself is that I don't work hard enough for the place where I want to go. I want to become a soldier. To be a soldier you do not need school so much, you need physical condition what I do not have. You have to take time, have strength and endure. And because I do not change what I could do by doing a sport and training every day (daily), it depresses me. I hate laziness in myself and regret that I do nothing to change me. Otherwise I regret nothing more than that.

In conclusion I am sorry that I do not change.

I know what I should change and how I should do it, but I don't understand why I don't.


goodlife4me19: ai folosit google translate?
animatiideandrac: Nu
goodlife4me19: ai traduso cam repede și observ și unele greșeli
goodlife4me19: mersi oricum
Alte întrebări interesante