Engleza, întrebare adresată de gabrielailascu19, 8 ani în urmă

Va rog traducetimi textul acesta la engleză

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ella392
1
Educația in Moldova

Prin lege, copiii din Moldova trebuie să primească obligatoriu educație din școli de la vârsta de 7 la 16 ani. Încă din anii 1990, educația privată a devenit și ea valabilă în Moldova.
Cei mai mulți copii, înainte să înceapă școala, merg la grădinițăgrădiniță care asigură educație prescolara bazata pe joacă, cântat, activități practice cum ar fi desenatul și interactiunea socială ca o parte a tranziției de acasă spre școală.
În timpul celor 4 ani de școala copiii primesc o educație primară care servește urmatoarea educație.
Școala Generală este următorul pas după școala primară. Cursul școlii generale include două etape: gimnaziul și liceul. Gimnaziul este obligatoriu pentru studenți. În timpul cursurilor de studii, elevii primesc efectiv educație. Când termină a 9-a forma, certificate se dau elevilor care se duc mai apoi spre liceu, școli profesionale sau tehnice, sau pot continua a doua educație la liceu.
Liceul cu trei ani de etape oferă elevilor oportunitatea de a alege o direcție de învățare conform intereselor individuale și abilităților sale. În terminarea etapele de cursuri de liceu, diplome se dau absolventilor care s-ar putea duce la Universitate.

sper ca te ajuta!

gabrielailascu19: Este tot textul
Ella392: da
gabrielailascu19: Mersi mult
Ella392: cu placere
gabrielailascu19: Poti te rog sa ma ajuti la urmatoarea intrebare pe care am puso te rog mult
Ella392: sigut
Ella392: sigur*
Alte întrebări interesante