Franceza, întrebare adresată de pilivancatalin, 9 ani în urmă

Va rog,un mine eseu pe tema,,sans fete la ville sera triste"pe limba franceza.Mersi!!:)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Solaris
2
Chaque année au fin du novembre, la mairie organise les trois jours fériés de notre ville , comme une modalité de célébrer toutes notres réussites de l'automne qui vient de passer et l'année entière. Il y a des concerts et des fêtes thématiques quand on danse, s’amuse et mange des délices pour tout le weekend. Il y a aussi un marché avec produits apportés par des marchands venant de toute la pays. C’est un vrai plaisir d’assister aux expositions des artisans. Il est clair que sans une fête annuelle, notre ville serait vraiment triste.

In fiecare an la sfarsitul lui noiembrie, primaria organizeaza cele trei zile de sarbatoare ale orasului nostru, ca o modalitate de a celebra toate reusitele noastre din toamna care a trecut si de pe durata intregului an. Sunt concerte si peterceri tematice cand se danseaza, este veselie si se mananca delicii pentru tot wekendul. Este de asemenea si un targ de produse aduse de comercianti din toata tara. Este o adevarata placere sa asisti la expozitiile artizanilor/mestesugarilor.Este clar ca fara o sarbatoare anuala, orasul nostru ar fi cu adevarat trist.

pilivancatalin: mersi:)
pilivancatalin: poti sa-mi scrii shi traducerea ,daca vrei:d
Solaris: Editez imediat.
Jessica9: ti-am pus eu
Jessica9: În fiecare an, orașul organizeaza cele trei sărbători ale orașului nostru, ca o modalitate de a noastră sărbători tuturor succese. Există concerte si petreceri tematice când vom dansa și distrează-te mănâncă delicii pentru tot weekend-ul. Există, de asemenea, o piață cu produse aduse de negustori din toată țara. Este o plăcere să participe la expoziții de meșteșugari, fără un festival anual, orașul nostru ar fi cu adevărat trist.
pilivancatalin: mersi mult:)
Solaris: Pe cuvant ca google translate poate folosi oricine, dar deocamdata nu s-a inentat metoda robotica de a inlocui mintea unui om cu proprietatea cuvintelor care sa stie sa faca si acorduri pe langa cautari pe site-uri.
Solaris: Am editat cum am promis. Cu placere :) Bafta la scoala ;)
Alte întrebări interesante