Studii sociale, întrebare adresată de miriam19805, 8 ani în urmă

vă rog un referat despre mașinile de semănat și plantat!
DAU COROANA!
URGENT CINE MĂ POATE AJUTA PENTRU MÂINE ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de theodora2007
7

Răspuns:

Agricultura

Bineinteles,cunoastem cu totii agricultura,plantele,legumele,fructele,etc.Dar niciodata nu ne-am gandit cu adevarat la munca care se depune,adica sa stai zi si noapte pe un camp si pur si simplu sa ai grija de toate acele rasaduri.

Bininteles,acum cativa ani,nu existau masini de tuns iarba,sau masini de semanat sau masini de plantat,dra acum toate sau reinoit.

Bine stiutele masini de semanat si de plantat sunt foarte ajutatoare omului,deoarece ele sunt in asa fel facut in cat poate in locui pana la si 20 de oameni si este placut pentru fiecare,deoarece astfel numai stai cate 24h din 24h pe un camp.

Bininteles ca vine si numele,masina de semanat este cea care pune sau arunca samanta in prealabil pentru a o face sa incolteasca,iar cea de plantat,este cea care practic planteaza unele rasaduri de diferite legume,flori etc.

Intr-adevar,de multe ori aceste masini,daca nu sunt bine structurate,din contra pot chiar sa distruga rasadurile,daca nu ar putea sa isi faca treaba asa cum trebuie,dar aceste situarii nu se intampla chiar des,deoareceaceste masini sunt cu totul si cu totul speciale pentru sub numita categorie de "Industrie a Agriculturii".

Alte întrebări interesante