Limba română, întrebare adresată de IDKTHISPLS, 8 ani în urmă

Va rog un Text argumentativ despre atitudinea mea față de importanța școlii în formarea personalității noastre.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PLEASEHELPMERN
3

Bună!

  După părerea mea, atitudinea mea față de importanța școlii în formarea personalității noastre este bună, deoarece:

  În primul rând, școala, și mai ales, prima școală a vieții unui om este cea mai importantă, în ea fiind învățate cele mai mari secrete și înțelepciuni de care un elev are nevoie pentru a ști cum să-și formeze succesul mult râvnit.

  În al doilea rând, școala ajută în dezvoltarea psihică cât și fizică a elevului, în ea fiind învățate diferite discipline școlare care au ajutat, ajută și vor ajuta mereu elevii să-și găsească rostul în viață.

  În al treilea rând, școala ajută și cel mai mult să ne descoperim adevărata personalitate, ce forțe mistice interioare avem în noi defapt, ne descoperă personalitatea și dă toate cărțile pe față.

  În concluzie, școala este cu adevărat importantă în formarea personalității noastre, pentru ca lumea să fie cu sufletul împăcat referitor la faptul că vor  exista urmași care să mențină această lume un loc pașnic, înțelept și cu un popor muncitor.


IDKTHISPLS: Ms mult
Răspuns de IMYOURHERO
1

Scoala este un loc important pentru elevi, deoarece ii ajuta sa inteleaga in sfarsit cine sunt ei cu adevarat si ce trebuie sa faca ei in viata lor. Doar mergand la scoala noi vom fi mai intelepti, atotstiutor iar viata noastra se va schimba, la fel cum ai intoarce o roata iar ea s-ar duce pe un alt drum.

cam atîta...

Alte întrebări interesante