Limba română, întrebare adresată de andreicocris10, 8 ani în urmă

va rog un text de primavara
fără răspunsuri inutile va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gloriaioanas
0

Răspuns:

Pământul rece s-a trezit la viata. Norii nu mai sunt în fiecare dimineață pe cerul ca de cristal, inghtat. Își face apariția soarele care ne mângâie fața cu razele calde și aurii.

Primăvara trezește din nou natura. Infloresc copacii, răsar frumoșii vestitorii ai unui nou început, ghioceii. Începem sa vedem din nou iarba verde dezvelindu-se de plapuma alba de nea.

Capacii și-au dat și ei jos rochia alba de mătase și primăvara se apropie grăbită pentru a face fericiți copii, care așteptau sa se plimbe în parcuri nou înflorite.

Așteptăm păsările calatoare înapoi acasă. Ne bucuram de vremea bună și de zâmbete dimineața când vedem razele de soare.

Bun venit primăvara, te așteptam de ceva vreme!

(scuze dacă sunt greșeli, sper ca e bine)

Răspuns de andreeabulat10
0

Primăvara, anotimp fara asemănare!

A venit primăvara frumoasa! Zăpada cea alba se topiseră iar gingașele flori au ieșit de sub stratul gros de zăpadă. Acest anotimp este ce mai înflorit, însorit și minunat unde ghioceii își fac apariția. Razele soarelui mângâie călduros pământul înverzit plin de buline colorate. Păsările încep sa cante duios. Copacii verzi dădu pădurii o frumusețe de nedescris. Vântul mai adia din când în când prin natură. Albinele n-au uitat nici ele să-și facă apariția. Sus pe albastrul cerului se iveau păsările călătoare. Cred că acum v-ați convins că primăvara este cel mai frumos, înverzit și minunat anotimp!!! Sper că ți-am fost de ajutor!!!

Alte întrebări interesante