Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog urgent !
Descrieti o carte din biblioteca voastra cum este coperta ,coperta IV , Prefata postfata, tot ce este ,
Micul Print, faceti va rog la aceasta sau la care vreti voi e de preferat Micul Print !
Dau Corona

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
13
   Am primit de ziua mea cel mai frumos cadou.O carte intitulata "Micul print".M-a acaparat din prima clipa cand am luat-o in mana si am inceput sa-i rasfoiesc paginile albe si lucioase cu miros de tus proaspat.
O carete cu coperti cartonate ce ilustraza un copil ce priveste catre viitor.Scrisa de Antoine de Saint-Exupery , aceasta carte este publicata de editura Rao in anul 2011 si face parte din colectia Biblioteca Rao.Are un format de 170 pe 240 si se incadreaza perfect in raftul bibliotecii mele.Prefata si postfata sunt o descriere si oarecum o incursiune in miezul acestei povesti simplificata prin postarea unui citat.Paginile cartii sunt completate cu diferite imagini si citate scrise de autor.
Am sesizat din cateva randuri citite ca subiectul este unul poetic-filozofic in care personajul principal este insufletit cu un imens spirit de aventura, ceea ce m-a captivat inca din prima clipa.
Astept cu nerabdare sa o citesc ,sa-i aflu tainele si sa povestesc si altora.pe unde am calatorit impreuna cu micul print.

Utilizator anonim: Multumesc, sper ca nu e de pe internet.
Utilizator anonim: :)) cu placere ,cu siguranta nu este de pe internet
Utilizator anonim: Site-ul asta e foarte bun, cand nu iti place sa inventezi, intri pe site si pui o intrebare =]
Alte întrebări interesante