Geografie, întrebare adresată de peteanuamalia, 8 ani în urmă

va rog urgent o compunere cu orasul viitorului va rog fau coroana si 50 de puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stsph547
3

Orașul viitorului

orașul viitorului în imaginația mea, arata o lume lipsita de socializare în viata de zi cu zi,persoanele fiind preocupate cu social-media, internetul foarte avansat, i a amploare mediul on-line, fiind folosit tot mai avansat de multe persoane, care pt unele persoane, în special copii, adolescenți, poate fii o influența negativa.

de cele mai multe ori suntem influențați, preferam, sa accesam mediul online, decât cel fizic,ceea ce poate duce la crearea unei lumii noi.

așadar orașul viitorului, este un fel de univers minunat bazat pe tehnologie foarte avansată.

dacă nu exista trecut, prezent sau viitor? dacă exista doar evenimente care se repeta la nesfârșit? pai explicațiile la aceste întrebări le putem afla în orașul viitorului.

imaginează ți sa ți se întâmple ceva 1 ora , iar în jurul acestor 1 ora se formează un univers în care momentul ala de 1 ora se repeta la nesfârșit iar noi trecem dintr un moment în altul chiar acum, astfel trecutul și viitorul se repeta în continuu în secunda asta......... (ca teorie nereușită gen)

ce e drept e ca atunci cand vine vorba de securitate , e mai sigur android , de aia e preferat si de cei ce activeaza in crypto..

da, daca te gandesti ca romanu.

asta e instinctul incepatorului , sa stea ascuns, anonim., tot timpul, da nu e ok doar ca de multe ori si cel mai enervant

btw am derivat de la subiectul inițial, nu mai ideei poate te ajuta cu ceva ce am scris mai sus.

an nou fericit! ❤️

#stsph547

Răspuns de Utilizator anonim
3

Răspuns:

Explicație:

Orasul viitorului va fi asa zisul smart city,care ca strange informatii atat despre oameni cat si despre infrastructura si pe care le va folosi pentru:conditii de locuirw cat mai optime,reducerea poluarii,fluidizarea traficului,reducerea consumului de energie etc.Astfel evolutia unui oras al viitorului va presupune schimbari complexe de infrastructura si mwntalitate a oamenilor in scopul cresterii calitatii vietii

Alte întrebări interesante