Limba română, întrebare adresată de kittymiaumiau48, 8 ani în urmă

vă rog urgent o compunere în care să prezinți o întâmplare imaginară petrecută în timpul vizitei la o casă memorială (muzeu)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mazikeen4
3

De curând am fost la casa Iuliei Hasdeu, auzind ca exista un spirit care bântuie acel loc, eu necrezand toate aceste grozavi. Când am ajuns acolo am rămas socata de arhitectura case și am aflat de la un ghid ca găurile din pereți au fost făcute de către tatăl ei pentru a putea trece spiritul ei dintr-o camera în alta. Acest lucru pot spune ca ma speriat pe moment și am rămas cu ochii în patru. Toata încrederea mea ca nu există suflete rătăcitoare a fost spulberata în momentul în care geamurile s-au deschis și ușa unei camere începea sa se zgâlțâie. Am început sa ma apropii de geam să-l închid și atunci am văzut ca afara începea o furtuna cum rar am mai văzut. Deși eram îngrozită și simțea ca am făcut o greșeală venind aici, m-am apropiat de ușă și atunci mi-a sărit în fata o pisica care era la fel de speriata ca și mine, dar nu de o fantoma ci de furtuna.

Toată aceasta întâmplare deși nu a avut niciun fenomen supranatural a putut sa îmi implanteze o oarecare frica pentru spirite.

Alte întrebări interesante