Limba română, întrebare adresată de alexandrinaiacoban09, 8 ani în urmă

vă rog urgent un text reflexiv cu tema:o întâmplare haioasa(simplă) de 10-15 propoziții urgent​


alexandrinaiacoban09: vă rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ariana123412
1
Intr-o zi furnicuta Dana mergea sa caute mancare. Cand de odata aude un zgomot foarte ciudat si cand sa iasa din casa a vazut ca ploua. Ea nu stia ce sa faca pentru ca ea nu avea haine groase, dar hotarase pana la urma sa mearga pe ploaie pentru ca îi era extrem de foame. Pe drum era numai noroi si ea nu vroia sa calce pe el pentru ca se murdarea. De odata se intalneste cu o asta furnicuta care si ea cauta ceva de mancare dar ea era imbracata gros. Dana aluneca pe noroi si cazuse si se murdarise toata. Furnicuta de langa ea a inceput sa rada si dupa a ajutat-o sa se ridice. Dana incepu si ea sa rada si dupa s-au hotarat amundoua sa se tavaleasca in noroi.
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de AndreeaDuma64
0

O întâmplare haioasă

Într-o zi , dimineața , pe la ora 8 , am mers la bunica mea ! Da , ce ? La ora 8 , ce are ? În fine să trecem mai departe ! Am mers la bunica mea , cu un gând foarte vesel ! să o ajut la treabă ! Da , ce ? Bunica mea are foarte multe animale ! Când mam dus spre bunica , am avut norocul că un șarpe mi sa întâlnit în cale , și ghici ce ? direct în șanțul cu apă am aterizat , și bicicleta mi se stricase ! Dar asta e , trecem mai departe

Ajunsesem la bunica ! Bunica ma înbrățișat cu mare drag , cred că mia rupt toate oasele din mine ! Dar bunica nu e blândă ! cum am ajuns ma pus la treabă ! " Mai bine nu veneam ,, ! Ma pus să mulg vaca ! Când mam așezat pe scaun , vaca aia mia dat o coadă în gură , și ma și călcat pe pisior ! " Deasta urăsc vacile ,, ! Am lăsat treaba pentru vaci un pic mai încolo ! Mam dus sa dau la porci ! Cum am ajuns la porcul cel mai flămând din ogradă , a crezut ca mâna mea e mâncarea , și ma muscaf de mâna așa tare încât mia făcut mâna mov , toată ! " Deasta utăsc și porcii ,, ! Am sărit și peste porci , și mam dus la oi si capre cu apă ! Când am ajuns la oi și capre , toate au început sa mă înpunga de parcă aș fi fost sac de box ! " Deasta urăsc și caprele si oile " ! Eu urăsc aproape toate animalele ! Nu ? Am dat și la celelalte animale , logic cu bunica , ca să nu mi se mai întâmple nimic ! După tot ce am făcut , bunica ma răsplătit cu mâncare și cu încă o înbrățișare ! De 2 ori mai multe oase rupte !

A fost foarte frumos , bine , nici chiar așa ! Toate animalele pe care leam hrănit sau răzbunat pe mine ! Oare de ce ? Ce leam făcut ? În fine nu contează ! Am plecat fericit acasă ! înainte să întâlnesc un șobolan mort ! Dar asta e , poate mâine nu voi mai avem o zi ca asta ! Sper !

Alte întrebări interesante