Engleza, întrebare adresată de VreauSaStiuTotul, 8 ani în urmă

Va rog ,urgent!
Va rog tare mult!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ovi50
0
Era 10.30 noaptea,iar Janice era singura in casa,asteptindu-si sotul sa se intoarca.Afara ploua torential si batea vintul.Se uita la TV cind se auzi soneria."Iar si-a pierdut James cheile"se gindea in timp ce deschidea usa.
1)Purta o rochie lunga,alba,pe sub haina,si tinea un buchet de flori frumoase.
-Ma scuzati,spuse tinara melodios,v-ar deranja/ar fi in regula daca v-as folosi telefonul sa chem un taxi?
-O,da,bineinteles,raspunse Janice.O sa va chem unul acum.Se duse la telefon,ruga dispeceratul de taxi sa o ia pe tinara,si se intoarse la usa.Tinara nu era acolo,dar florile erau pe pres.
2)Se aseza pe scari,nedumerita de misterioasa disparitie a tinerei.Ceva ii parea(bine) cunoscut/familiar in legatura cu femeia,dar Janice nu intelegea ce.Cind James ajunse acasa o jumatate de ora mai tirziu,inca mai statea pe scari cu florile in poala.
-Ce s-a intimplat,intreba,arati de parca ai fi vazut o stafie.
-Poate ca am vazut,spuse in gluma.Ii arata florile lui James,si ii spuse despre ciudata/strania femeie.James rise,apoi se duse sus sa-si schimbe hainele.In timp ce trecea pe linga camera oaspetilor,auzi sunetul unui ticait de ceas."Suna ca ceasul pe care il aveau bunicii mei cind eram copil."gindi James,"dar acesta nu mai functioneaza de20 de ani."Intra in camera si aprinse lumina.Bunicii lui nu mai traiau,dar multe din lucrurile lor inca erau acolo.James privi in jur si vazu ceasul bunicilor.Ticaia tare si indica ora exacta.
3)Era fotografia unui cuplu tinar in ziua nuntii lor,cu"15 aprilie 1910"scris pe ea.James lua fotografia si cobori.
-Stiu cine a fost tinara,spuse cu voce slaba,aratindu-i lui Janice fotografia.
4)Mireasa purta aceeasi rochie alba ca si tinara,iar florile pe care le tinea in fotografie erau ca cele pe care le avea Janice.
-Bunica mea a murit inainte sa te fi intilnit eu pe tine,nu-i asa?zise James.
-Ei bine,ea este in fotografie,si astazi este15 aprilie.Este ziua nuntii ei.
Alte întrebări interesante