Limba română, întrebare adresată de buneaoana16, 8 ani în urmă

Va rog urgenttttt
Materie:Antreprenoriala dar nu pot pune materia asta
Va rog urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de itsruben
1

Răspuns:

Eu consider ca în afirmatia acesta se refera la cât de bine o să fie afacerea după caracter,

În primul rand, contează mult caracterul când vrei să începi o afacere, contează mult dacă ai un caracter bun, sau rau

În al doilea rand, o afacere iți poate conduce viitorul, deci dacă ai un caracter rău, ar trebui să îl schimbi altfel va dauna afacerea

În concluzie,caracterul depinde de afacere după cele spuse în acea afirmație , dacă ai un caracter elegant, afacerea ta va fi eleganta, dacă ai un caracter liber, afacerea ta va fi libera.

Răspuns de MrBunny
4

Salut !

  În opinia mea, afirmația gândită de Michael Gerber este una adevărată.

  În primul rând, consider că totul și toate pornesc de la persoana fiecăruia, de la comportamentul și gândirea respectivului individ. Desigur că dacă suntem neglijenți în general, nu ne putem aștepta să avem o afacere serioasă și care să decurgă bine. De asemenea, dacă suntem serioși și cu picioarele pe pământ, șansele sunt aproape maxime pentru ca afacerea să fie, deigur, una serioasă și să aibă succes. Cunosc oameni care erau de partea ambelor extreme, și unii s-au descurcat bine, alții mai puțin bine.

  În al doilea rând, dacă în jurul nostru zburdă ca niște mielușei invizibili trăsăturile morale negative, cum ar fi: lăcomia, mândria, neglijența, obstrucția, lenea, răutatea, intoleranța... Oamenii care au exact aceste caracterisitici vor apărea în fața noastră când nu ne așteptăm, și desigur că îi vom accepta în grupul de prieteni, ceea ce, din nou, nu e un lucru bun. Chiar dimpotrivă; pe termen lung poate duce la lucruri grave. Oamenii răi își fac prieteni răi, și vorba aia: unde-s doi puterea crește, dar nu într-un lucru bun.

  În aceeași ordine de idei, cunosc cazuri în care patronii lacomi au avut.... angajați lacomi, care voiau din ce în ce mai mult, lucrând mai puțin și mai nefolositor.

  În concluzie, după opinia mea, afirmația lui Michael Gerber este adevărată, deoarece, în ziua de azi, cazuri de acestea înâlnim mai la tot pasul.

Sper că te-a ajutat răspunsul :)


buneaoana16: Multumesc mult e perfecta❤❤
MrBunny: Cu plăcere :) Mă bucur că te-am putut ajuta.
buneaoana16: Buna ma poti ajuta te rog cu 2 eseuri tot in genul asta le am puse pe pagina te rog mult(p.s. nu prea ma pricep)
buneaoana16: Buna ma poti ajuta la un eseu te rog foarte mult pt ca daca nu il fac azi iau 3 te rog ca nu ma pricep
Alte întrebări interesante