Limba română, întrebare adresată de Jojoio31, 8 ani în urmă

Va rog va dau coronita si puncte urrrrgggeeent cum va fi tara noastra peste 100 de ani ce trebuie sa facem astazi,maine pentru ca nepoţii si stranepotii celor de astazi sa fie stapani si mândri de România

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
7
  România este o țară cu multe bogății naturale, culturale și istorice. Monumentele istorice sunt un tablou al timpurilor trecute, al strămoșilor noștri, care s-au luptat pentru generațiile viitorare.
  Astăzi, noi trebuie să protejăm resursele naturale ale țării noastre și dacă nu vom proceda așa, acestea se vor risipi și generațiile viitoare nu vor mai avea parte peste 100 de ani de ce avem noi astăzi. În prezent, multe păduri sunt tăiate abuziv, apele sunt poluate, iar oamenii au de multe ori o atitudine indiferentă față de aceste probleme majore. Dacă ne vom mobiliza și vom avea grijă de natura noastră, ne vom îmbunătăți atât traiul din prezent, cât și pe cel al viitoarelor generații. Acestea se vor bucura de natură, de un stil de viață sănătos și de un mediu curat, toate acestea datorită curajului nostru de a lua inițiativă.
  De asemenea, trebuie să schimbăm în bine sistemul de învățământ, care este bazat mai mult pe informații multe și lipsite de practică, fapt care le conferă copiilor un ambient sufocant, fără perspective și moduri de aplicare a acestora în viață. Dacă modul de predare, învățare și de aplicare a cunoștințelor va fi schimbat, în 100 de ani se vor vedea îmbunătățiri majore în cultura țării noastre, care va ajunge la un echilibru între tradiție și modernism.
  Așadar, peste 100 de ani țara noastră îi va face mândri pe românii generațiilor viitoare doar dacă noi cei din prezent vom rămâne mândri de țara noastră și vom lupta cu mult curaj împotriva unui sistem care dorește să ne distrugă natura, cultura, patriotismul și dragostea.

Jojoio31: Mersi mult
Farben: Cu drag :)
Alte întrebări interesante